TEGN ANSIGTER  199,00 DKK Ja, du kan lære at tegne og denne bog viser dig hvordan. Kunstner og tegner Jake Spicer fører dig gennem en række omhyggeligt udformede øvelser med den grundlæggende portrætskitse, og han viser dig, hvordan du udvikler dit portræt videre. Han viser, konstruktionen af hovedet, skabelsen af håret, hvordan du tjekker relationerne mellem ansigtstrækkene og udformningen af lighedsskabende udtryk. Han fortæller, hvilke tegnematerialer, du skal bruge, og hvordan du finder en model. En afprøvet metode fra en professionel lærer, der har tegnet hele livet. Smukt illustrerede kapitler, der er lette at følge skridt for skridt, og som gør det let for enhver at opnå lighed i deres portrætter.
 TEGN KROPPEN  199,00 DKK Indfang den menneskelige krops skønhed Den menneskelige krop er kunstens mest varige motiv, og den klassiske tradition med croquistegning lærer dig her i bogen at forstå og indfange den menneskelige form på en helt ny og spændende måde. Hvadenten du ønsker at gå på et croquishold eller simpelthen vil forstå fremgangsmåden for at udvikle dine tegnefærdigheder, så får du alt, hvad du skal bruge i TEGN KROPPEN. Tegneeksperten Jake Spicer guider dig gennem en række øvelser, som du kan lave hjemme eller i studiet med en model. Han redegør også for den teoretiske bagrund for tegning. En afprøvet tegnemetode fra en professionel tegnelærer og kunstner. Smukt illustrerede kapitler, der viser fremgangsmåder, som er lette at følge for tegnere på ethvert niveau, der vil starte på croquistegning
 TEGN ANSIGTER  199,00 DKK Ja, du kan lære at tegne og denne bog viser dig hvordan Kunstner og tegner Jake Spicer fører dig gennem en række omhyggeligt udformede øvelser med den grundlæggende portrætskitse, og han viser dig, hvordan du udvikler dit portræt videre. Han viser, konstruktionen af hovedet, skabelsen af håret, hvordan du tjekker relationerne mellem ansigtstrækkene og udformningen af lighedsskabende udtryk. Han fortæller, hvilke tegnematerialer, du skal bruge, og hvordan du finder en model. En afprøvet metode fra en professionel lærer, der har tegnet hele livet. Smukt illustrerede kapitler, der er lette at følge skridt for skridt, og som gør det let for enhver at opnå lighed i deres portrætter.
 Grafisk design kursus  199,00 DKK Principper og praksis i grafisk design til tryk og nettet Et grundlæggende kursus for grafiske designere indenfor digitale medier, tryk og levende billeder. En international bestseller indenfor grafisk design, for internationalt orienterede designere, der vil have råd om alle aspekter af grafisk design, fra forståelse af den grundlæggende komposition til udvikling af et originalt koncept og skabelsen af et succesfuldt endeligt layout. Bogen er fyldt med internationale eksempler fra websites, magasiner, aviser, TV og carporate brand programmer. Masser af forslag til projekter, som du kan bruge til træning.
 Beskæring af frugttræer  99,95 DKK Sunde træer giver lækker frugt Beskær med det rigtige værktøj og med den rigtige beskæringsteknik. Kend til de vigtigste regler for frugttræers vækst. Omtale af de forskellige sorter med gode råd. Alt vises i detaljerede fotos.
prev / next